EPV0232_edited.jpg

Over Basic Trust Noord

 

Uitgebreide expertise op één plek

Basic Trust Noord is een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde professionals werkzaam in een groot deel van de drie noordelijke provincies. Binnen deze samenwerking zijn veel verschillende expertises gebundeld, zoals een psychomotorisch therapeut (PMT’er), systeemtherapeut, GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist, uro-therapeut en orthopedagogen. 

Wat ons verbindt is onze gedrevenheid voor het bieden van kwalitatieve hulp die zo goed mogelijk aansluit bij uw hulpvraag. Door onze uitgebreide expertise is het mogelijk om ondersteuning te bieden op verschillende levensgebieden binnen één gezin. 

 

Specialist op het gebied van trauma en hechting

Basic Trust Noord is verbonden aan de landelijke organisatie Basic Trust. Binnen deze organisatie is veel kennis en ervaring aanwezig op het gebied van hechting. Deze kennis is gebundeld in de Basic Trust methode. Begeleiding met deze methode biedt mogelijkheden om in een relatief korte periode basisvertrouwen te ontwikkelen bij het kind. 


Bij Basic Trust Noord werken behandelaren die deskundig zijn op het gebied van trauma en hechting en het inzetten van de Basic Trust methode. Zij kunnen u en uw gezin ondersteunen bij uiteenlopende vragen rondom trauma en hechtingsproblemen.

IMG_3898_edited.jpg