IMG_4656.jpg

Kwaliteit

Bij Basic Trust Noord vinden wij het belangrijk om te doen wat werkt. Daarom maken we gebruik van evidence-based methodes. Dit betekent dat we gebruik maken van kennis uit wetenschappelijk onderzoek, gebruik maken van onze praktijkkennis en ervaring en goed kijken naar uw ervaringen, vragen en voorkeuren. Wij maken gebruik van cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, oplossingsgerichte therapie en de Basic Trust methode.    


Alle behandelaren zijn SKJ geregistreerd. Dit betekent dat zij zich houden aan de beroepscode voor pedagogen en onderwijskundigen en moeten voldoen aan richtlijnen voor bijscholing, intervisie en supervisie. 

De hoofdaannemers v zijn in het bezit van het Klik keurmerk. Kijk voor meer informatie op www.klik-drenthe.nl

 

Klachten

Is er iets waarover u niet tevreden bent binnen de hulpverlening die wij bieden binnen Basic Trust Noord? Wij horen dit graag. Vertel uw behandelaar waar u mee zit. Samen kunt u kijken waar het aan ligt en een oplossing zoeken. 


Mocht u moeite hebben met het formuleren of bespreken van uw klacht, dan kunt u ondersteuning vragen van een vertrouwenspersoon van het AKJ (Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg). Zij kunnen u van advies voorzien of met u meegaan naar het gesprek. Kijk voor meer informatie op: www.akj.nl


Mocht u er niet uitkomen met uw behandelaar, dan kunt u een klacht indienen. Vraag uw behandelaar naar zijn of haar klachtenregeling. Ook hierbij kan de vertrouwenspersoon van het AKJ u ondersteunen.